25 / KASIM / 2022

YAĞ AYIRICILAR

YAĞ AYIRICI ve YAĞ TUTUCULAR

SANAYİ TİPİ YAĞ AYIRICI, YAĞ TUTUCU

YEMEKHANE TİPİ YAĞ AYIRICI, YAĞ TUTUCU

TEZĞAH ALTI YAĞ AYIRICI ve TUTUCU

YAĞ AYIRICI ve YAĞ TUTUCULAR

SANAYİ TİPİ YAĞ AYIRICI,
YAĞ TUTUCU

YEMEKHANE TİPİ YAĞ AYIRICI, YAĞ TUTUCU

TEZĞAH ALTI YAĞ AYIRICI ve TUTUCU

TEZĞAH ALTI YAĞ AYIRICI

 

 

 

TEZĞAH ALTI YAĞ AYIRICI

 

 

 

                                                      KAPASİTEYE GÖRE FİYAT VERİLİR              


Yağ Ayrıcı / Tutucu Nedir ?

Yağ tutucu veya yağ ayırıcı en basit anlatımı ile atık su kanalları (Pimaş, PVC Borular) içindeki katı atıkların ve yağların belediye kanalizasyon sistemine girmesini engelleyen bir cihazdır.


Yağ Ayırıcı Nedir ?

Bina veya yapının pis su tesisatındaki sıvı atıkların ihtiva ettiği; katı yağ, sıvı yağ, nişasta, petrol gibi yanıcı atıklar; kum, tortu ve diğer zararlı maddeler bina veya yapı tesisatına, kanalizasyona, arıtma tesisine zarar vermektedir. Pis su tesisatından bu atıkları ayırmak gerekmektedir. Bu ayırma işlemi yapan ekipmanlara AYIRICI adı verilir.


Neden Yağ Ayırıcı Kullanılmalıdır ?

Atık su üreten her türlü tesis, zararlı ve rahatsız edici koku veren ayrıca tesisata zarar verebilecek sıvıların sisteme verilmeden önce uygun işlemlerden geçirilerek rehabilitasyonunu yapmak yükümlülüğündedir. Bu potansiyele sahip iş yerleri, atık suyun yağlardan arındırılması için DIN 4040/DIN EN 1825 standartlarına uygun yağ ayırıcı kullanmak zorundadır. Aksi takdirde yağ içeren atık sular ve bunların içindeki küçük partiküller borularda daralmalara ve korozyona sebebiyet vererek atık su sisteminin tıkanmasına dolayısıyla çok büyük maddi kayıplara sebep olabilir.


Kullanım Alanları 

Yağ ayırıcılar, hayvansal ve bitkisel yağların şehir drenaj sistemine ulaşmadan tutulmasını sağlar. Bu yüzden hayvansal ve bitkisel yağların kullanıldığı veya üretildiği ticari ve endüstriyel tesislerde kullanılmalıdırlar.

A.V.M' ler
Oteller
Restaurantlar
Kantinler
Hastaneler
Yemek fabrikaları
Margarin fabrikaları
Yağ Üretim tesisleri
Yurtlar
Et üretim tesisleri
Kasaplar 


Tezğah Altı Yağ Ayırıcılar

Tezğah Altı Yağ Ayırıcıların önemi gün geçtikçe artmaktadır. Atık yağlar kanalizasyon şebekesi ve arıtma tesislerine büyük zararlar vermekte, toprağa dökülen atık yağlar verim kaybına sebep olmaktadır. Atık yağlar mıknatıs gibi diğer atıkları da tutarak kanalizasyon şebekesinin daralmasına, bir süre sonra tıkanmasına neden olmaktadır. Bir litre atık yağ 1 milyon litre suyu kirletebilmektedir. Atık yağların ulaştıkları göl, deniz ya da akarsu yüzeyinde bir film tabakası oluşturarak suyun oksijenle temasını engellemekte suda yaşayan canlıların oksijen alışverişi ile güneş ışığını önleyerek ölmelerine sebep olmaktadır. Ayrıca Çevre ve Orman Bakanlığı da, atık yağların doğrudan kanalizasyona gitmesini engellemek için harekete geçti. Buna göre sanayi kuruluşları, siteler gibi toplu yaşam alanlarında da yağ ayırıcıların kullanılması zorunlu olacaktır.

 
AÇIKLAMA: 1983 Yılında kurulan Firmamız; teknik malzeme konusunda bilgi birikimi ve malzeme çeşitleriyle hizmet vermektedirYağ Tutucu, Endüstriyel Yağ Tutucu, Yağ Tutucu Fiyatları, Endüstriyel mutfak Yağ TUTUCU, Yağ ayırıcı ne ise yarar, Yağ ayırıcı Hesabı, Tankplast Yağ Tutucu, Yağ Tutucu Rögar, Türkiye, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Konya, Şanlıurfa, Gaziantep, Kocaeli, Mersin, Kayseri, Samsun, Sakarya, Eskişehir, Erzurum, Çorum

  

GÜNCEL TESİSAT MALZEME FİYATLARI
ANKARA’DA SIHHİ TESİSAT, ANKARA’DA ISITMA TESİSATI MALZEMELERİ, ANKARA’DA DOGALGAZ TESİSAT
MALZEMELERİ, GÜNCEL FİYATLAR
 YAĞ TUTUCU
KAR-EL İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ LTD ŞTİ. ÇAMLICA MAHALLESİ ANADOLU BULVARI
TİMKO TİCARET MERKEZİ T BLOK  T4 – T5 – T6   Yenimahalle / ANKARA 
MERKEZ: 0312 397 95 95 - 444 55 20


 FİYATLARIMIZA KDV DAHİL DEGİLDİR.37-D
İSKONTO ve ÖDEME ŞARTLARINI SORUNUZ.

  

 PEŞİN ÖDEMEDE :  LÜTFEN FİYAT SORUNUZ    NET

 

   

Kar-el.com.tr